top of page
Morellato horlogebanden
Morellato horlogebanden - leren horlogeband bij Twinkle Juwelier
morellato horlogebanden bij Twinkle Juweliers

Voor het vervangen van je horlogeband ben je bij Twinkle Juweliers in Ede aan het juiste adres.

Wij hebben een groot assortiment echt leren banden van het Italiaanse merk Morellato op voorraad.

Morellato werd opgericht in 1930 en is een van de oudste Italiaanse horlogebandenbedrijven. Morellato horlogebanden zijn handgemaakte universele banden met verfijnde ontwerpen. Al jaren wordt gebruik gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit als leer, metaal, siliconen en anti-allergische gespen.

Het assortiment bestaat uit banden in verschillende breedte maten vanaf 8mm tot 26mm. Met verschillende leersoorten en prints. Een gladde band of juiste met kroko print, met een stiksel of juist zonder, de keus is enorm. In diverse kleuren waaronder bruine horlogebanden, zwarte horlogebanden of wit, blauw, grijs en nog veel meer.

Het monteren van de nieuwe horlogeband doen we direct en is gratis. Daarbij controleren we ook de staat van de bandpennen en indien nodig vervangen we deze voor een schappelijke prijs. 

Zo heb je weer lang plezier van je horloge.

Ben je op zoek naar een merk horlogeband? ook daar kunnen we je bij helpen. Van vrijwel alle horlogemerken die wij verkopen kunnen we de originele band bestellen. Onder andere Seiko horlogebanden, Fossil horlogebanden, Diesel horlogebanden, Michael Kors horlogebanden, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Casio horlogebanden zijn op bestelling leverbaar,

Belangrijk hierbij is dat we het juiste modelnummer van het horloge gebruiken. Neem het horloge mee naar onze winkel aan het Maandereind 5 in Ede en we zoeken ter plekke op welke elke opties er zijn, wat de prijs is en de levertijd.

Morellato horloge banden uit Italie bij Twinkle Ede
bottom of page