top of page

Trouwringen aanschaffen, een belangrijke keuze!

Wil je een ruime keus en deskundig advies kom dan onze ringen collectie bekijken.

 

Op deze website kun je een selectie van onze grote trouwringen en relatieringen collectie bekijken.

Als jullie het prettig vinden kun je eenvoudig een afspraak maken om de collectie te bekijken, maar je kunt ook altijd vrijblijvend langs komen in onze winkel aan het Maandereind in Ede Centrum.

 

Graag tot snel, 

Team Twinkle Juweliers Ede

Marcel, Anita, Mandy, Willeke & Lydia.

Trouwringen bij Twinkle Juweliers Ede
Trouwringen collecties

In onze echt gouden trouwringen collectie vind je de merken Collection Ruesch en Alliance. Daarnaast zijn er ringen in titanium en edelstaal van Marrya en Collection Ruesch White Style.

Ringen in geelgoud, witgoud en roodgoud of een combinatie van deze kleuren. Naar wens in hoogglans gepolijst of gematteerd. Heb je de voorkeur voor zilverkleurige ringen? dan bestaan er ook prachtige relatieringen in platina en palladium, vaak een betaalbaar alternatief voor witgoud. 

Er zijn in het goud verschillende karaatgehaltes mogelijk, 8 karaats goud, 14 karaats goud, en 18 karaats gouden ringen zijn mogelijk. Zo kies je de perfecte trouwring die binnen het budget past. 

Mocht een standaardmodel net niet helemaal voldoen zijn er zeer veel mogelijkheden om jullie trouwringen naar wens aan te passen. Denk hierbij aan het veranderen van de breedte of kies voor een andere briljant zetting.

Alle trouwringen hebben een levenslange garantie en het graveren aan de binnenzijde van bijvoorbeeld jullie voornamen en de trouwdatum zijn gratis. Bij Collection Ruesch heb je ook nog de keus een persoonlijk symbool toe te voegen zoals een hartje of infinity teken.

Kom langs in onze juwelierswinkel in het centrum van Ede en we nemen de tijd om samen jullie ringen uit te zoeken.

Liever eerst een prijsindicatie? bekijk onze trouwringen online en vraag vrijblijvend een offerte. 

bottom of page