top of page

Buddha to Buddha Premium Gold Plated

Bijgewerkt op: 19 uur geleden


Buddha to Buddha Gold Vermeil refined rebels
Buddha to Buddha Premium Gold Plated sieraden

NIEUW!

Premium Gold Plated collectie van Buddha to Buddha


Wat is Premium Gold Plated?

Premium gold plated wordt gemaakt door is een laag goud op 925 sterling zilver aan te brengen met behulp van electroplating. Dit is is na massief goud een van de meest duurzame methoden voor het produceren van goudkleurige sieraden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het vergulden van onze sieraden zorgt ervoor dat de kwaliteit en het maakproces van een Buddha to Buddha sieraad ongewijzigd blijft. Premium gold plated sieraden bestaan volledig uit edelmetaal: de kern is altijd gemaakt van 925 sterling zilver en het is wettelijk verplicht een goudlaag toe te passen van minimaal 2.5 micron. Deze plating is tot wel 5x dikker dan reguliere gold plated sieraden. Buddha to Buddha produceert deze sieraden met een plating van 3.0 micron, om zo de juiste prijs-kwaliteit te bieden. Het premium gold plated assortiment is hypoallergeen en hierdoor geschikt voor alle huidtypes. 

 

Kan een premium gold plated sieraad verkleuren?  

Vergulden is een proces waarbij een laag van 3.0 micron goud wordt aangebracht op een oppervlak van 925 sterling zilver. Als je een verguld sieraad hebt gekocht, houd er dan rekening mee dat de gouden laag na verloop van tijd kan slijten en dat het zilver tevoorschijn kan komen. Omdat dit geen massief gouden product is, moet je extra voorzichtig zijn om de levensduur van de goudlaag te maximaliseren. Wij adviseren je de aanbevelingen onder “Hoe verzorg ik mijn sieraad” goed door te lezen voor het in gebruik nemen van je nieuwe sieraad. Bij zorgvuldig gebruik kan de goudlaag gemiddeld tussen de 12 maanden en enkele jaren blijven zitten.


Hoe herken je premium gold plated sieraden (heeft het bijv. een keurmerk)?

Het basismateriaal van premium gold plated sieraden bestaat uit gerecycled 925 sterling zilver. Omdat het sieraad een opperlaag van minder dan 50 micrometer (5.0 micron) bevat, wordt het materiaal van de opperlaag niet gekeurd. Dit betekent dat het waardekeurmerk op deze artikelen het basismateriaal laat zien, oftewel “925”.


Bekijk de collectie hier: https://bit.ly/3yQFDPO



De collectie bestaat uit een serie ringen, armbanden, colliers en single piece oorbellen uit de refined collectie.













De garantie op de Premium Gold Plated collectie is is 9 maanden.

Als er binnen 9 maanden (bij normaal gebruik) een abnormale verkleuring van de plating ontstaat wordt het sieraad gratis opnieuw verguld.


Ook na deze tijd kan het Premium Gold Plated (tegen acceptabele kosten) opnieuw verguld worden.



bottom of page