top of page

Surfing Colors trouwringen

De Oostenrijkse trouwringen fabrikant Brüder Nowotny heeft een een bijzondere collectie trouwringen met de naam Surfing Colors.


Deze ringen zijn een combinatie van de bijzondere materialen, goud, briljant, titanium en zirkonium.
Zirkonium

Zirkonium is een chemisch element uit de Titanium-groep met het element-symbool "Zr".


Het is een zeer corrosiebestendig metaal, reageert niet biologisch met de huid en komt zelfs in kleine hoeveelheden in het menselijk lichaam voor. Zirkonium staat sinds de oudheid bekend als edelsteen, vooral door het minerale "zirkoon" en is ook het basismateriaal voor de "zirkonia" -steen.

De natuurlijke kleur is zilvergrijs, vergelijkbaar met titanium. Door oxidatie bij ongeveer 750 ° C krijgt het een zeer mooie, gelijkmatige, antraciet/zwart achtige kleur.

Dit proces bereikt een hardheid vergelijkbaar met staal.

Het zirkonium in de trouwringen van Collection Ruesch is mat zwart en door-en-door gekleurd waardoor het zijn kleur altijd behoudt.

(let op! matte oppervlaktes kunnen wel glanzender worden door het dragen)
Ontwerp

De collectie bestaat uit 1 ontwerp waarbij elke baan in het ontwerp in de kleur naar keuze gekozen kan worden. De 14 karaats gouden baan in het midden kan in geelgoud, witgoud of roodgoud gekozen worden.

De banen aan weerszijden van het goud naar wens in titanium of zirkonium.

De subtiel gebogen lijn in het midden heeft een rij met 6 briljanten met een totaalgewicht van 0,10ct.
Maatwerk

Alle ringen worden op maat gemaakt. Voor het passen en kiezen van de juiste kleur zien we je graag in onze winkel in Ede centrum. Na het opmeten van de exacte ringmaat gaan de vakmensen in Oostenrijk aan de slag en de levertijd is 3 tot 6 weken.
Graveren

Een gravure aan de binnenzijde van de ring is kosteloos. Met een lasergravure komt er een fraaie, duidelijk zichtbare, gravering in de ring. Er is keus uit 4 verschillende lettertypes eventueel aangevuld met een persoonlijk symbool zoals een hartje, dubbele ringen of een infinity teken.
Over Brüder Nowotny

Brüder Nowotny, opgericht in 1881, is een familiebedrijf onder leiding van de vierde en vijfde generatie - Friedrich Ruesch, Meester Goudsmid, en Cornelia Gruber-Ruesch, GIA Diamonds Graduate. Als de grootste producent van trouwringen in Oostenrijk zijn wij er trots op dat wij onder de merknaam Collection Ruesch aan de gespecialiseerde detailhandel leveren, ook aan de wereld buiten Europa.

Bruiloftsringen en partnerringen worden op het bedrijfsterrein in Wenen gemaakt van hoogwaardig goud en platina legeringen. Elk jaar werken ontwerpers en goudsmeden met de nieuwste technologieën om meer dan 100 nieuwe modellen trouwringen met sublieme ontwerpen te creëren die passen bij de tijdgeest. Alle ringen zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitscriteria en zijn aan de binnenkant van de ring voorzien van het bedrijfsmerk. Vanwege het unieke karakter van onze modellen vragen wij voor hen modelbescherming aan.


Comments


bottom of page